A&A is regionaal dealer van Solero parasols. Solero parasols zijn bedoeld om heerlijk onder te vertoeven als de zon schijnt.


Parasolverlichting en verwarming

Een Solero parasol biedt u meer: zodra het gaat schemeren kunt u de parasolverlichting aanzetten. Terwijl de warmte nog lang behouden blijft onder het doek, zodat u onder uw parasol lekker kunt blijven genieten van de mooie zomeravond. Wilt u uw terras effectief verwarmen? Vraag naar de mogelijkheden van onze parasolheaters. Met het uitgekiende bevestigingsmechanisme kan de heater snel in elke Solero horecaparasol gemonteerd worden. Omdat deze terrasverwarming dicht bij uw gasten geplaatst kan worden is hij uiterst effectief qua warmte opbrengst.


Parasol Cantate

U zou het niet meteen verwachten wanneer u hem voor het eerst ziet. Maar deze zware, vierkante jongen (250 x 250 cm.) geeft u nóg meer verlichting! Het gepatenteerde bedieningssysteem zorgt er namelijk voor dat u met het grootste gemak de parasol kunt openen en sluiten. Tevens kunt u de parasol hiermee héél eenvoudig in verschillende schuine standen zetten, zónder daarvoor kracht te hoeven gebruiken. De Cantate parasol wordt geleverd met de Solero Accento. Deze parasollamp kan heel eenvoudig op elke parasol worden geklikt. De 24 duurzame LED-lampen in het armatuur zorgen voor sfeerverlichting waar ook uitstekend bij te lezen valt. Of de parasol nu gebruikt wordt tegen de zon of kortstondig de regen weerstaat, de Solero Accento brengt verlichting in de duisternis en geeft elke parasol meer 'uitstraling'.


Parasol Terrazzo

Een absoluut topmodel uit de Solero-lijn is de Terrazzo Parasol. Met deze parasol, die niet op zonne-energie werkt maar gebruik maakt van een trafo op laagspanning, haalt u het maximum van gebruiksgemak in uw tuin. De parasol heeft een innovatief bedienings-systeem waarmee u de parasol moeiteloos kunt openen, sluiten, kantelen en roteren. De Terrazzo biedt u echter nog meer. De in deze parasol geïntegreerde verlichting kan in twee standen worden gezet. U zit gezellig buiten te kletsen? Kies dan voor de sfeerstand. In deze stand produceren de lampen een weldadig licht waarbij het goed babbelen is. Leest u liever een goed boek? Ook dat kan. Want met één druk op de knop activeert u de leesstand. De middelste lamp wordt dan feller verlicht en u heeft ruim voldoende licht om bij te lezen. Uniek aan de Terrazzo is bovendien dat de baleinen zélf ook dit sfeervolle licht uitstralen. Een échte blikvanger dus. Maar wel met de nodige allure.

Parasol Creszendo

De meest luxe parasol uit het Solero® gamma luistert naar de naam Crescendo. Deze robuuste telg uit een Italiaanse familie wordt geleverd in Iroko hout óf, op aanvraag, zelfs helemaal uit RVS. U kunt kiezen uit verschillende doeken. Zelfs voor een speciaal glasvezeldoek (Soltis) dat naar citroenen ruikt! Naast de uitstekende ventilatie-eigenschappen is dit doek bovendien heel makkelijk te reinigen. Zoekt u meer koelte, meer uitstraling én een stabielere parasol? Kies dan voor de 'multivolant' uitvoering! Dit gepatenteerde baleinensysteem ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook bijzonder functioneel: doordat het doek uit verschillende lagen is opgebouwd, wordt de parasol stabieler én blijft het tevens koeler! Zoals u weet, stijgt warme lucht naar boven. Bovendien kan de wind bij dit systeem tussen de volants door blazen. Hiermee wint u zéker een aantal graden koelte en blijft de parasol tevens beter in balans. De parasol kan natuurlijk ook worden uitgebreid met de Solero® Accento click-on lamp.

Parasol Patio

U wilt sfeer en uitstraling op uw terras? Thuis of in de horeca? Dan kiest u voor de Solero Patio. De Solero Patio heeft een stevig frame met een mastdiameter van 50 mm. De poedercoating is chique zilver. U heeft de keuze uit een aantal fraaie doekkleuren. Het doek is van een degelijke zware kwaliteit. Een echte blikvanger, zéker in combinatie met de Solero Accento click-on verlichting. De Solero Patio is leverbaar in diverse doekkleuren in 300 x 300 cm. (vierkant).

Parasol Teatro

De Solero Teatro heeft een doorsnede van 270 cm. Het solide frame is van aluminium. De poedercoating is chique zilver. U heeft de keuze uit een aantal fraaie doekkleuren. Het doek is van een degelijke zware kwaliteit. Elke draad is afzonderlijk gekleurd vóór het weven! U draait de Solero Teatro in slechts enkele seconden open en dicht. En de parasol laat zich heel gemakkelijk vervoeren. De Solero Teatro is dan ook een graag geziene gast op de camping. Maar vooral in uw tuin zal hij u uitstekend van dienst zijn.

Parasol Maestro Prestige

Behoefte aan een totale zonsverduistering? De Solero Maestro Prestige heeft een reusachtige doekoppervlakte. Leverbaar in 400x400 cm. of 450x450 cm. vierkant. Deze reuzenparasols bieden u dus een optimale bescherming tegen de priemende zon en zijn een toonbeeld van mooi en functioneel ontwerp. Ondanks zijn grootte laat de Maestro Prestige zich kinderlijk eenvoudig bedienen. Door één persoon. Zonder kracht te hoeven zetten. Het slimme bedieningsmechanisme bespaart u al het zware werk. De Maestro Prestige is de ideale horecaparasol en is de zon altijd meester. De parasol is zeer groot en stevig maar al even eenvoudig te bedienen als onze andere modellen. Een kelner of serveerster zal deze horecaparasol zonder enig probleem kunnen openen en sluiten. De Maestro Prestige horecaparasol laat zich dus met zachte hand leiden. Wilt u uw eigen bedrijfsnaam in het zonnetje zetten? Dat kan. Het doek van de Maestro Prestige kan namelijk worden bedrukt. Vraag naar de mogelijkheden en de prijzen!

Parasol Presto

Presto betekent 'snel' in het Italiaans. Met de unieke bedieningsknop opent u de Presto namelijk écht in 'n handomdraai! Moeiteloos en zonder de minste kracht te hoeven gebruiken, opent u de Presto in luttele seconden. Sluiten gaat zelfs bijna automatisch. Zodra u de knop terugdraait, glijdt de Presto parasol als vanzelf in gesloten positie. Ideaal voor in de horeca, nu kunt u 's avonds pas echt snel sluiten! De Presto komt met een stevige mast van maar liefst 63 mm. De poedercoating is chique zilver. U heeft de keuze uit twee trendy doekkleuren: ecru of zwart. Het doek is van een degelijke kwaliteit. Met zijn oppervlakte van 330x330 cm. biedt hij uw gasten een optimale bescherming tegen zon en regen. Natuurlijk ontvangt u ook een passende beschermhoes. Wilt u de Presto op uw terras? Neem dan snel contact met ons op!

Muurparasol Prostor P4

De Prostor P-4 muurparasol is standaard uitgerust met een ingebouwde gasdrukveer voor een subliem bedieningsgemak! Met de hendel vergrendelt u deze unieke muurparasol in een handomdraai in horizontale positie. Bovendien kunt u de arm met behulp van de zwarte hendel verlengen van 140 tot 180 cm. Sluiten gaat al even eenvoudig. Voor de muurbevestiging zet u de parasolarm simpelweg in verticale positie. Natuurlijk ontvangt u ook een beschermhoes bij uw P-4 muurparasol, zodat zowel de parasol als de arm compact verpakt zijn tegen alle weersomstandigheden. Deze muur- of balkonparasol is uitermate geschikt voor kleine terrassen of uw balkon! Er is namelijk ook een speciale balkonbevestiging leverbaar. Dit speciale balkonprofiel is instelbaar van 220 tot 270 cm. hoogte en heeft een platte voetplaat van 20x20 cm. Het doek heeft een doorsnede van 270 cm.

Elektrische parasol Prostor P6

Met de Prostor P6 haalt u het summum van bedieningsgemak in huis. Deze horecaparasol doet het ook uitstekend in uw tuin en is de finishing touch voor boven uw tuinmeubelen of loungeset. Een ideale buiten zonwering waar u jarenlang plezier aan zult beleven! U bedient de parasol vanaf uw luie stoel met de bijgeleverde afstandbediening. Met één druk op de knop opent of sluit u maar liefst 4 zweef parasols tegelijk! De 4 parasols kunnen met regengoten aan elkaar verbonden worden en kunnen, net als u, blijven zitten als de parasols gesloten worden! Een unieke tuin parasol met het gemak van een elektrisch zonnescherm! De doekmaten (per parasol) zijn 350 cm. doorsnede (rond) of 250x250 cm. (vierkant). Met 4 doeken per parasol creëert u dus een oppervlakte van 500x500 cm. De Solero Prostor P6 kan ook manueel worden bediend. In dit geval kunt u de doeken dus afzonderlijk openen en sluiten, zonder de minste kracht te hoeven gebruiken. De geïntegreerde gasveer bespaart u het zware werk!